Dakdekkers, we need you!

De productie van Derbitumen, waarmee we circulaire dakmembranen produceren, is enkel mogelijk met een constante stroom aan snijresten en oude membranen. We rekenen daarom op de hulp en verantwoordelijkheidszin van dakdekkers om samen ons circulair verhaal te versterken en uit te dragen.

Hoe kan je meedoen?

Snijresten ontstaan bij de plaatsing van dakbanen op de werf, waar er tot 10% snijresten overblijven. Gooi ze niet weg! Samen met verschillende deelnemende distributeurs werkt Derbigum aan verschillende inzamelpunten.

   Vraag je gratis No Roof To Waste Mini Big Bag aan

   Om het recycleren te vergemakkelijken kan je een gratis mini Big Bag aanvragen. Bovendien bespaar je door te recycleren op afvalverwerkingskosten.

   Dit veld is verplicht
   Dit veld is verplicht
   Dit veld is verplicht
   Dit veld is verplicht
   Dit veld is verplicht
   `
   Dit veld is verplicht
   Dit veld is verplicht
   Dit veld is verplicht

   De Derbigum-community

   Door je engagement voor circulariteit en de bescherming van het milieu van de daken te roepen, toon je aan potentiële klanten, bouwheren en architecten dat jouw bedrijf futureproof is. Duurzaamheid is en wordt een niet-te-onderschatten keuzebepaler!

   Door lid te worden van onze online community op Facebook kom je in contact met onze experten en collega’s om waardevolle informatie te delen én profiteer je van verschillende acties & promoties.

   Ontdek al
   onze systemen

   Derbigum waterdichtingsmembranen beschermen jouw gebouw onder alle weersomstandigheden.

   Vind een future-proof dakdekker bij jou in de buurt

   Zij dragen bij tot de circulaire economie